søndag 10. mai 2009

Kanskje man burde fortelle litt om seg selv :)

Plutselig var det så mange lappefolk her som man aldri har hilst på før, og da er det kanskje på sin plass å skrive litt om familien vår.

Jeg heter Heidi og er 24 år. Gift med Arild, og vi har en gutt på 3 år. Arild har også 2 jenter som er hos oss annenhver helg. Jeg er utdanna frisør, men pga nakken kan jeg ikke fortsette i yrket mitt. Så nå prøver jeg meg ut i en barnehage ut denne måneden. Har lyst til å utdanne meg til førskolelærer. Men ifølge nav så er jeg 1 år for ung for å få dekt omskolering... Så sånn er det ;) Da må man bare gjøre det meste ut av det man kan, inntil videre.

Arvo kom til oss i fjor sommer, som 8 uker gammel. Kennelen han kommer fra er nyoppstartet og har foreløbig bare hatt 1 kull. Arvo har ene broren sin i nabokommunen:D Tar oss 10 minutter å kjøre dit!:) Og en bror i byen, en søster på Byneset og en søster som jeg tror ble værende i Sverige. Han er vår store koseklump :) Vi synes selv at det går veldig bra, han er da stort sett lydig og villig :) Vi har planer om å gå sporkurs i juli, har meldt oss på, men håper vi ikke må stå over det også, nå må skabben begynne å gi seg! Ellers prøver vi oss litt på utstilling nå i sommer og har prøvd litt agility. Men føler nok at vi behøver ett kurs i agility for virkelig å få det til :) Arvo er vår første hund, og for oss er han selvfølgelig verdens beste :D Har planer om å skaffe en hund til etterhvert... :)

11 kommentarer:

 1. Hei igjen! Roxie kommer fra Fjelldronningen i Sandefjord. Hun er født 12 11 2009, så hun er i E-kulle og heter Eroxie men vi kaller henne bare Roxie. Ha en fin uke!!!

  SvarSlett
 2. Hei igjen det går litt fort i svingene her. Roxie er selfølgelig født i 2008!!

  SvarSlett
 3. Åja, hun er derfra ja :) Artig å vite :) Ha en fin uke dere også!

  SvarSlett
 4. Kjekt å høre om hvordan dere har det, og å få vite litt om hvem dere er! :) Håper reveskabben går over snart, da, sånn at dere får vært med på sporkurset i juli! :)

  SvarSlett
 5. Du må si til de Polararvets-folka at de må skaffe seg nettside, så kan vi se hva som skjer der også:-) Man blir ihvertfall nyskjerrig når nesten hele kullet kommer til Norge:-) Kazan og Eyla vet jeg hvor er, men hvor er den siste? Forvener at alle er på "nett" vettu:-)

  Såg i gjesteboka til en svensk kennel at du hadde planer om å få fler i flokken:-)

  SvarSlett
 6. Hei på deg her også :)

  SvarSlett
 7. Moro dere har fått dere en blogg. Har fulgt dere på hjemmesiden. Men får jo litt mer nyheter her.

  Reveskabb hadde jeg to ganger på den forrige hunden min. Litt av en skjau. Med 3 katter som måtte behandles samtidig. Ikke gøy det der!

  SvarSlett
 8. Hallo - hallo! Lenge siden sist ;o)

  SvarSlett
 9. Hei på dere!! Lenge siden vi har hørt fra dere!!

  Ha en fin uke!!

  SvarSlett
 10. Hei hei! Kjempeartig å treffe andre lapphundfolk og føle seg som en del av et stort lappefellesskap gjennom bloggen her,selv om det er snakk om lange geografiske avstander.Du finner en liten presentasjon av oss inne på bloggen min. God helg til dere, både to og firbeinte. Hilsen fra Benita si
  Merete.

  SvarSlett
 11. Håper på en oppdatering snart;-)

  SvarSlett