søndag 10. mai 2009

Tjoho!

Jammen ble vi bloggere vi også da :)
På oppfordring faktisk!
Så får vi håpe at vi skal klare å oppdatere litt i ny og ne ;)

Vi er i en trasig periode! Arvo har hatt revskabb siden starten av mars. Utrolig hvor mye plage som kan komme av noe så lite! En flekk på størrelse med en 10øring styrer i disse dager livet vårt! Ikke fullt så ille da ;) Men vi har gått glipp av både sporkurs og mye annet pga det. Nå har han fått sin 4. sprøyte, og vi har fått råd om å barbere området og bruke blåspray. Verdt ett forsøk kanskje?

8 kommentarer:

 1. Hei Heidi og Arvo.

  Så gøy at dere har fått dere blogg, nå kan vi jo følge dere litt mer jevnllig:o) Etter at vi ble bitt av bloggebasillen, har vi blitt litt for late til å sjekke alle hjemmesidene jevnlig:o((

  Så trist at Arvo har fått reveskabb!!! Huff og huff, det hørtes ikke bra ut. Håper inderlig at han kommer seg fort! Det er vel fryktelig smittsomt? Så kjedelig for Arvo og slitsomt for dere. Lykke til, og hold oss oppdatert (på bloggen;o)

  SvarSlett
 2. Hei og velkommen på blogg!!

  Så kjedelig med reveskabb, da... Håper dere greier å ta knekken på det snart! Kjedelig å gå glipp av kurs mm.

  Gleder meg til å følge dere videre!

  SvarSlett
 3. Så kjekt med enda en ny lapphundblogg! Det har blitt mange nå etter hvert... :)
  Det hørtes ikke kjekt ut med reveskabb! Så mye arbeid for en så liten flekk!
  Det blir kjekt å følge med her framover! :)

  SvarSlett
 4. Hei, så koselig med enda en lapphund å følge!!
  Morro å følge med på hva som skjer rundt omkring!!!! Ha en fin uke!!!

  SvarSlett
 5. Oi, for en velkomst! :)
  Tusen takk!
  Så koselig å bli kjent med flere lapphundeiere. Jeg er den eneste i kommunen vår som har FL, og i nabokommunen bor broren til Arvo, men ellers er det jammen ikke ofte man ser lapphunder ute og går :)

  Ja det er kjedelig med skabb, og ja Gry; det er kjempesmittsomt! Derfor har vi ikke kunnet vært sammen med andre hunder siden starten på mars. Og sporkurse gikk i vasken. Nå håper jeg at jeg snart kan få ham frisk! Er bittelitt redd for at han skal bli litt "usosial" av denne tiden som han bare er sammen med oss. Men vi får håpe på det beste :)

  SvarSlett
 6. Hei, moro å se dere her også!

  Fælt med den skabben :o( Leste på hjemmesida deres om det. Det har vel blitt bedre etterhvert? Dere er helt sikre på at det er reveskabb, har tatt prøver og slikt? Vi trodde Nalle hadde skabb da han var liten, men heldigvis var det ikke det. Visste ikke at det var så langvarige greier! Stakkars Arvo. Du må nok fortelle mer om dette.

  Vi følger med dere ;o)

  SvarSlett
 7. Blir gøy å følge med på bloggen deres:-)

  SvarSlett
 8. Velkommen i blogg gjengen:o)
  Stakkars Arvo som har fått revskabb:o( håper det går snart over så Arvo igjen kan være ilag med andre hunder:o)

  SvarSlett